Nejnovější recenze ze sekce Dětské sprchové gely
- moc příjemná pěna
- super
- bez problémů
- příjemná
- hezky voní
Pěnu používáme asi 3 měsíce a moc nám vyhovuje, je hypoalergenní, takže dětem nezpůsobue žádné problémy a se s ní občas koupu. Je moc příjemná, hezky voní.
- moc fajn
- hezky voní
- příjemné na pokožce
- hypoalergenní
Kachnička je super pěna na mytí, kupujeme do toho náplně a jednou za čas koupím novou, když je na ní třeba akce. Krásně voní, nepálí v očích a má praktické dávkování.
- dobré na citlivou pokožku
- nevysušuje
- osvědčila se
Moje dcerka má poměrně citlivou pokožku, takže jsme hledali pěnu na mytí, která by ji nepálila a nevysušovala. Tahle pěna se nám zatím osvědčila nejvíc. Vůbec jí nepálí, nemá po ní vyrážku, prostě nic. Takže doporučuji vyzkoušet, pokud máte stejný problém.
pěkně voní, pěkný obal a levnější než v lékárně
S produktem jsem spokojena velmi, splnil ma ocekavani. Po pouziti zustava pokozka vlacna, hydratovana, prijemne voni, nedrazdi. Kombinuji s kremem nebo mlekem ze stejne rady.
- Skvělý produkt pro miminko
- Žádné ekzémy
- Krásně voní.
- Krásně voní
- Vnuk ho má nejraději
- krásně voní
- praktické dávkování
Značku HiPP máme rádi. Začali jsme olejíčkem, a teď už jsme dorostli i do kachničky. Dcerka se s ní ráda hraje. Mačkáme ji do koupelny a používáme ji na mytí rukou.
- Produkt doporučen pediatrem - vhodný pro intimní partie dětí. S produktem jsem velmi spokojená.
- super i na hraní
- pěna krásně voní
- dá se doplňovat
Kachnička je moc super, děti si s ní rádi hrají ve vaně i mimo. Pěna krásně voní a dá se doplňovat.
- dobré složení
- krásná vůně
Dostala jsem to jako dárek, když se malá narodila. Od malička jsme měli problém, že skoro na všechno měla nějakou reakci. Tahle pěna nám vyhovuje, drceři se po ní nedělá vyrážka, naopak jí pokožku krásně vyživý a ještě k tomu krásně voní. Moc příjmné!
Sem spokojena
- super na hraní
- pěna má příjemnou vůni
- vyživující
Parádní věc, kdykoliv se koupeme dcera si s tím hraje a je víc vklidu. Pěna má příjemnou vůni a krásně vyživuje pokožku.
dobrá cena,hezká vůně
dobrá cena,hezká vůně
voní perfektně
- šetrná k pokožce
- super balení
- hypoalergenní
Trochu jsem se bála, když je dcera alergická na různé věci, že by nám pěna nemusela vyhovovat, ale nakopak. Pěna je velmi šetrná k pokožce, vůbec ji nevysušuje,neštipé do očí, a ještě je v super balení, které dceru zabaví při koupeli.
Zobrazuji 341 - 360 ze 500 recenzí « Předchozí 1...16 17 [ 18 ] 19 20...25 Další »