Nejnovější recenze ze sekce Dětské sprchové gely
Gel s rakytníkem je na kůži velice příjemný.
- ok
Splnil očekávání. Není co vytknout. Doporučuji.
- Vune
- Nepeni
- Nestipe v ocich
- Slozeni
Jonzac gel na vlasky a telo krasne voni a hydratuje pokozku. Nemusim dcerku po umyti nicim mazat, protoze ma kuzi hydratovanou. Gel ani moc nepeni, coz je pro nas plus, dcera nema rada moc peny. A kdyz ma penu na ruce a mne si oci, nestipe. Takze za mne je skvely a budu kupovat dale.
Nobilis Tilia sprchový gel Vendelín 200 ml
Přidáno: 23. července 2023
(naposledy upraveno 23. července 2023)
Zakoupeno v Lékárna.cz
- Krásne voni a je přírodního složení
- Dlouho vydrží
kvalitní produkt
- přírodní lehká vůně
- Nedráždí pokožku
- velikost balení (uvítala bych větší)
Moc se mi líbí jemná vůně přípravku. Dobře se nanáší a stačí opravdu kapka gelu, krásně se rozpění. Pokožka po použití je jemňoučká a neobjevují se žádné projevy suché pokožky. Jonzac Bébé dětský dermo-čistící gel na vlasy a tělo vřele doporučuji!! Jen bych uvítala větší balení a používala bych jej i já sama.
jemný mycí gel, podle recenzí měl krásně vonět. Mně nevoní vůbec, naopak.
- Přírodní produkt
JONZAC BÉBÉ Dětský dermo-čistící gel je skvělá volba pro naše děti. Jedna se o přírodní produkt, se kterým jsme byli velice spokojeni. Jako rodič oceňuji, že je gel vhodný pro tělo i vlásky. Dále pak, je bez parfemace, moc nepění, pokožku zanechává hladkou, hebkou a hydratovanou.
- Krásná vůně
- Roztíratelnost
- Škoda že není v mačkací lahvičce
Gel Jonzac BeBe má nádhernou vůni a je krásně jemný. Dětičky po něm úžasně voní. Velice dobře se roztírá po tělíčku a skvěle se umývá. Škoda že není v lahvičce s mačkacím zavíráním, abych mohla mít volné ruce. Používám i pro syna který má občasný ekzém.
- Slozeni
- Penivost
- Na vlasy i tělo
- Vune
- Velmi tekuté, deti snadno vymacknou velké množství
Velice mi vyhovuje že produkt je možné použít od novorozenců např pro obě děti a že jsou na pokožku i vlasy. Gel je bio se skvělým složením, nečekaně hezky pění, je tekutý za mentrochu více než si představuju gel, nestipe deri v ocich, vhodné ibpro citlivou pokožku.my doporucujeme
- Pro citlivou pokožku
- Hydratuje pokožku
- Eko prezentace
- Příjemná přírodní vůně
- Zatím nic
Bohužel máme doma mimčo s citlivou kůží a atopickým ekzémem. Naštěstí tento dermo čistící gel krásně snese. Na pokožce je znát dlouhodobá hydratace. Docela příjemně a decentně voní, což oceňuji. No a EKO profil značky (suroviny a obal) beru jako velké plus.
- vune
- jemny na kuzi
- nestipe v ocich
- dobre peni
- snad jen male baleni
tent myci gel je naprosto skvely a super.prijemne sladce voni,nestipe v ocich a nedrazdi detskou pokozku.mala je po nem krasne vonava a jemna.dobre peni,takze se s nim dobre myje.staci ho opravdu trochu k umyti celeho tela.je to vyrobek,ktery budeme pouzivat i nadale.
- Balení
- Konzistence
- Složení
Tento čistící gel je naprosto skvělý! Nádherně voní a vůně na těle i ve vláskách vydrží opravdu dlouho. Krásně hydratuje, pokožka je po umytí jemná. Veliké plus vidím v tom, že neštípe v očích. Balení je moc pěkné a gel má příjemnou konzistenci. Složení je také skvělé. Určitě budeme pořizovat znovu.
- Přírodní složení
- Hebká pokožka
- Jemné vlásky
Vyzkoušela jsem pro děti čistící gel a jsem hrozně spokojená. Pokožka je po umytí hebounká a stejně tak vlásky jsou jemné. Oceňuji přírodní složení bez zbytečných chemických složek a že je vhodná i pro děti s citlivou pokožkou. Za mě velká spokojenost a už jsem dětem objednala další.
- Jemné složení
- Francouzský původ produktu
- Šetrný k pokožce
- Parfemace
- Pumpička by byla praktičtější
Měla jsem možnost vyzkoušet JONZAC BÉBÉ Dětský dermo-čistící gel. Líbilo se mi, že je jemný. Čistí, ale nevysuší. Naopak nelíbilo se mi, že je parfemovaný, což je u produktu pro malá miminka zcela zbytečné, až dráždivé. Škoda, že produkt nemá pumpičku, použití by bylo snazší.
- Konzistence
- Dobře se oplachuje
- Hydratace
Jsem moc spokojená. Za mě jeden z nejlepších gelů, které jsem měla možnost vyzkoušet. Skvělé se nanáší a pění díky tomu je snažší umytí i vlásků.
Syn má hodně citlivou pleť a nemůže jen tak nějakou kosmetiku. Jonzak mu naprosto vyhovuje. Pleť je krásně hydratovaná, čistá a moc příjemně voňavá.
- Hebkost pokožky
JONZAC BÉBÉ Dětský dermo-čistící gel na vlasy a tělo jsem měla možnost vyzkoušet a musím říct,že jsem naprosto spokojená! Krásně voní,nedráždí pokožku miminka,vlásky se po něm necuchají,jdou krásné rozcesat,pokožku dítěte hydratuje a zanechává hedvábně jemnou! Deset z deseti!
- Pokožku dobře hydratuje
- Příjemná vůně
- Použití na tělo i vlasy
- Příliš tekutý gel
Výrobek otestován na obou našich dětech - čtyřleté holčičce a týdenním chlapečkovi, jelikož na výrobku je uvedeno, že je vhodný již pro děti od narození. Příjemná vůně, během umývání dobrá pěnivost, po umytí je pokožka jemná a dostatečně hydratovaná, především pozorováno u loupající se kůže čerstvě narozeného miminka. Bohužel až příliš tekutá struktura gelu, hodil by se hustější.
- vůně
- složení
- žádná vyrážka ani suchá pokožka
- vhodné od narození
Dětský gel od Jonzac bébé má skvěle složení které je vhodne už od narození. Dcera má problémy jako je sucha pokožka a nebo různé vyrážky,ekzém. Takže kosmetiku moc měnit nemůžeme jelikož ne každá ji sedne. Tady mě zaujalo složení tak jsem si řekla ze to zkusíme.Po použití produktu se neobjevil žádný z těchto problému. takže jsem nadmíru spokojena
Zobrazuji 141 - 160 ze 500 recenzí « Předchozí 1...6 7 [ 8 ] 9 10...25 Další »