Nejnovější recenze ze sekce Dětské sprchové gely
- Kvalita
- Hypoalergenní
- Zvláčňuje
- Zatím nevím
Dostala jsme na vyzkoušení a moji jen doporučit.
Jsem nadšená že je to hypoalergenní výrobek s příjemnou vůní .. Možná by bylo lepší kdyby to byla také lehká pěna pro lepší mytí .
Také jsem moc spokojená, že nedráždí oči a krásně pění . Opravdu doporučuji
- jemná struktura
- krásné balení
- menší balení
Mycí gel pro děti je velmi příjemný. Má krásné a jednoduché balení, které by mohlo být o něco větší. Používáme pro syna, který má 3 měsíce na občasné mytí a nemá po něm žádnou alergickou reakci nebo vyrážku. Po umývání má krásně hebkou pokožku. Při používání ve vaničce vytvoří jemnou pěnu a nemá žádnou výraznou vůni.
- krásná jemná vůně
- hebká pokožka
- Příjemný
- Jemný
- Vůně
Velmi příjemný mycí gel pro prcka. Vůně neni moc silná, pěnivost tak akorát, tak víte, kde už jste namydlili. Lehce vysušená kůže, ale takhle mužem reagovat jen my. Produkt používáme i na vlásky to je super. Balení nám vydrží na dlouho, používáme hrášek gelu na jedno mytí. Jediné co postrádám je pumpička, kterou jsem využívala u konkurenčních produktů.
- zlepšení kožních problémů
- chybí dávkovač
Saforelle Bébé mycí gel je vhodný pro celotělovou očistu citlivé kůže dítěte, je vhodný pro každodenní používání. Negativem je ovšem vůně, která je velice chemická a bolí z ní hlava, což vadí dospělé osobě, natož dítěti. Praktická je ovšem velikost lahvičky, mírným negativem je chybějící dávkovač, se kterým by se lépe pracovalo.
- Jemná
- Príjemná
- Dlhá výdrž
- Nádherná vôňa
- Žiadne negatíva
Vynikajúca pena na intímnu hygienu. Mňa osobne očarila vôňou, jemnosťou a tým, že stačí naozaj jedna dávka dávkovača, teda predpokladám, že aj dlho vydrží. Naozaj bohato pení a použitie je príjemné. Používala som vždy len gély a preto som z peny veľmi milo prekvapená.
- Balení
- Bez mýdla
- Šetrný a jemný
- Na podrážděnou a citlivou pleť
- Vůně
Na gel jsem byla moc zvědavá, už jsem jich vyzkoušela více a stále hledám ten top pro dceru. Líbí se mi hezké balení a to že je hlavně pro citlivou a podrážděnou pokožku. Pro miminka fajn varianta. Neobsahuje mýdlo, což mnoho z nás ocení. Bohužel vůně mě zklamala a to je pro mě důvod k tomu hledat vhodný produkt dál.
- lehkost
- nevysušuje pokožku
- velikost
- vůně
Saforelle Bébé mycí gel pro děti pokožku nijak nevysušoval, byl příjemný a lehký. Lehce se roztíral a pokožka zůstala po použití jemná. Vůně mi moc nesedla, připadala mi trochu "umělá", pro děti bych volila bez parfemace nebo příjemnější. Dále bych ocenila i možnost dávkovače, ale to je jen má pohodlnost, nijak to funkčnost mycího gelu samozřejmě neovlivňuje.
- Krásně voní
- Nepálí v očích
- Zklidňuje pokožku
- Žádné jsem nepozorovala
Mycí gel pro děti BÉBÉ je úžasný. Krásně voni a nedráždí pokožku. Moje 10ti měsíční dcera je nqprosto spokojená. Hlavně tím, že nepálí v očích, což je pro nás velice důležité. Používáme na celé tělo, ale také jako šampon na vlásky. Za nás zatím žádné nežádoucí účinky
- Hypoalergenní
- Zklidňuje a hydratuje pokožku
- Neobsahuje mýdlo
- Neobsahuje konzervanty ani barviva
- Mnohočetné použití
- Na mě trochu moc voní, ale není na škodu
Saforelle mycí gel pro děti je super pomocník, kromě toho, že neobsahuje žádné mýdlo, je hypoalergenní, tak je velmi jemný k pokožce mé princezny. Perfektně zvláčňuje, pokožka je po použití v živená a hebká. Krásné voní, na mě možná až trochu moc, ale jako celek je výrobek opravdu kvalitní a vhodný pro děti už od narození. Určitě ho ráda vyměním za gel, který jsme doposud používali. Rozhodně produkt doporučuji.
- Podpora a respekt citlivé pokožky miminka, a to i na místech je dostupných, náchylných k zapářce
- Vláčnost pokožky po koupání
- Možné zmírnění lokální kopřivky na těle miminka
- Vůbec nepění
- Produkt by mohl být voňavější
- Dítě je pro jeho aplikaci až příliš klouzavé, zhoršuje to manipulaci s ním ve vaničce
Po jeho použití byla pokožka miminka zklidněná, vláčná. Gel možná pomohl ke zmizení drobné lokální kopřivky na těle miminka, usnadnil umytí miminka také v hůře dostupných místech, jako pod krčkem a v podpaží, která vyžadují obzvlášť citlivé ošetření (možné potničky, ke zde nedýchá).
Gel je bez vůně, nepění.
- Šetrnost ,balení
Šetrný a učinil gel pro zlatíčka ,který plně plní vše co od nej očekáváte ,žádné vysoušení ani alergická reakce vřele doporučuji jsem šťastná že jsem konečně mohla najít produkt s kterým jsme spokojený určitě budu používat a kupovat i na dále ☺️☺️☺️☺️
- hypoalergenní
- obsah rostlinného extraktu
- nedráždí pokožku
Saforelle® Bébé mycí gel pro děti nám vyhovuje. Jelikož máme problémy s citlivou pokožkou, zarudnutím, vysycháním a svěděním, pěčlivě výrobky sleduji. Cenově není předražený a balení vydrží na opravdu dlouhou dobu. S výrobkem jsem spokojená a doporučím ho dál.
- manipulace
- složení
- Nenašlo se nic co by se dalo vytknout
Saforelle Bébé mycí gel pro děti má příjemnou svěží vůni. Přírodní složení výrobku je předností. Zarudlá podrážděná pokožka se po umytí gelem zklidnila. Pokožka byla jemná a vláčná. Malého jsem tímto gelem umývala celého, včetně vlásků. Určitě mohu doporučit, bez jediné výtky.
- Šetrnost k pokožce.
- Žadný zápor jsem nenašla.
Mycí gel jsem vyzkoušela na svých dětech. Mám doma novorozeně a pětiletou dceru s velmi citlivou pokožkou. Gel holkám sedl, mají po něm hydratovanou pokožku bez jakýkoliv reakcí. Jsem spokojená a určitě pořídím znovu. Všem mužu gel doporučit i pro ty nejmenší dětičky :)
Tento produkt jsem vybrala pro tříletého vnoučka a zatím vše v pořádku.
krásně voní, dětem udělal radost
- Textura
- Balení
- Účinnost
- Vůně
Měla jsem možnost vyzkoušet mycí gel pro děti Bébé od značky Saforelle pro mou sedmiměsíční dcerku. Gel se pekne nanáší, naši dcerce se přestala tolik vysoušet pokožka a navíc je hypoalergenní a neobsypala se po něm jako po radě výrobku, co jsme již vyzkoušeli. Jediné minus je vůně. Jinak parada a mohu doporučit!
- barva
- větší balení
Jedná se o naprsto čirý, jemný gel skoro bez vůně a určitě bez barvy, mám obrovskou radost že jsem umyla miminko v něčem, čemu věřím, že je vhodné na citlivou kůži miminek, určitě budeme kupovat i nadále, protože se nám líbí a to dokonce i starší dcerce
Zobrazuji 401 - 420 ze 500 recenzí « Předchozí 1...19 20 [ 21 ] 22 23...25 Další »