Nejnovější recenze ze sekce Dětské sprchové gely
- Nevysušuje
Má příjemné složení, takže se ho nebojím použít ani na té nejjemnější dětské pokožce. Nepříliš výrazná vůně, což u dětské kosmetiky vyhledávám. Žádné extra pěnění, neštípe v dětských citlivých očích. Pokožku vůbec nevysušuje, což je to největší plus.
- šetrnost
- balení
- vyšší cena
hypoalergenní sprchový gel Feel Eco pro děti se mi osvědčil,oceňuji šetrné složení pro pokožku dětí,hypoalergenní složení přípravku,šetřivý k přírodě a šetří naši planetu,aplikace je jednoduchá,balení přípravku je akorát,design obalu hezký,ráda doporučuji i dalším lidem
- Konzistence
- Vůně
- Recyklovatelné balení
Gel i bez parfemace velmi příjemně voní,
stačí malé množství, protože dobře pění, má pěkně gelovou konzistenci, dobře se smývá z těla i vlásků, pokožka je po použití vláčná a i dlouhé vlásky šly krásně rozčesat. Oceňuji ekologické recyklovatelné balení.
- snadno se nanáší
- možná by mohl více vonit
Líbí se mi lahvička produktu, že je eco lahev ale i složení uvnitř, netestovaný na zvářatech. Snadno viditelná a účelná komunikace na obalu. Moc se mi to na celé značce líbí. Jako budoucí maminka budu tyto produkty zvažovat ke koupi. Ještě bych ocenila mléko pro děti.
- Veselý obal
- Složení
- Bez výrazné parfemace
- mírně pění
Složení pecka.
Používám pro děti 1 a 4 roky, děti s atopickým exémem- gel nevysušuje což moc ceníme. Nemá výraznou parfemaci, dětem se líbí veselý obal.
Nakonec se v něm myjeme celá rodina tedy i já a manžel.
Gel doporučuji pro atopáky, mile nás překvapil.
- Hydratuje
- Hodně pění
Za mě dvě slova "prostě boží" trpíme s dcerou suchou pokožkou a dcerka se hned osype z jakéhokoliv gelu i drahého...zkusili jsme ho a je super, hodně pění, takže dcerka má bublinky :) a vůbec ji nevysušil a nemusela jsem ji mazat krémem..já jsem si ho vyzkoušela také a super, pokožka hydratovaná a žádné suché místa na těle...
- Obal
- .
Jako clovek trpici atopickym ekzemem mohu vyzdvihnout klady vyrobku Feel Eco prostredku na myti nadobi - moje kuze ma rukou po umyti nadobi nesvedi ani nepne. Poradi si dokonce i s vetsi mastnotou. Ekologicke slozeni vyrobku prispiva k ochrane zivotniho prostredi. Doporucuji urcite vsem !
- Obal
- Sila
- Hypoalergenní
- Není nic co bych vytkla
Sprchový gel Feel Eco, krásně voní , stačí málo, je pěnivý.Telicko je po něm hebké, doporučuji i starším dětem, je hypoalergenní .Obal dělá.krasu v koupelně ní v dětských očích, hned vědí že to patří pro ně ☺️ šetrnost v okolí je na místě a hlavně není testováno na
- Vůně
- Šetrnost k očím
- Kompaktní balení
- žádná negativa jsem zatím nenašla
Sprchový gel používám jak pro sebe, tak především pro svého malého syna s velmi citlivou pokožkou. Důležitými kritérii tedy pro mě byla dobrá hydratace, nízká dráždivost očí, neagresivní vůně. Všechny tři aspekty tento sprchový gel naplnil. Gel jemně voní po kokosu, pokožka po koupeli není vysušená a syn po něm nemá podrážděné oči, a to ani v případě, že jej použiji jako pěnu do koupele, ve které si on pak hraje.
Aplikace je velmi jednoduchá, lahvička má tvar, který dobře padne do ruky a gel se tak snadno dávkuje. Současně je lahvička svou velikostí vhodná i na převážení. Design je jednoduchý a sympatický.
Gel mohu doporučit.
- dostatečně pění
- neparfémovaný
- stačí malé množství
- žádný nedostatek jsem nenašla
Sprchový gel Feel Eco jsem vyzkoušela v koupeli pro dítě, které trpí ekzémem a mohu potvrdit, že je velmi šetrný a po koupeli byla jeho pokožka v místě šupinatého a hrubého ekzému daleko jemnější a ani po delší době nebyla nijak zarudlá. Doporučuji pro děti. Gel není parfémovaný, takže je opravdu šetrný k dětské pokožce.
- měkká pokožka
- lehká kokosová vůně
- balení by mohlo být větší
Po použití gelu je pokožka hebká a měkoučká. Gel nedráždí pokožku a voní po kokosu, vůně je jemná, ne dráždivá. Balení je menší, ale pro použití pro děti dostačují. Pro citlivou dětskou pokožku je tento hypoalergenní sprchový gel ideální, doporučuji.
- vůně
- desing obalu
- velikost balení
- konzistence
- bez výhrady
Sprchový gel je velmi příjemné vůně ( spíše neutrální ). Je dobré konzistence, není moc řídký a ani moc hustý, prostě tak akorát. Velikost balení v porovnání s cenou je dostačující. Byla by vhodná pumpička pro lepší aplikaci, ale není nutností. Spokojenost
- Složení a recyklovatelný obal
- Bez barviv, a škodlivých látek
- Pro miminka i celou rodinu
- Myjeme s nim i vlasky
- Dibre pění, stačí malé množství
- Decentní vůně
- Trostu tekutější nez jsrm si zvykla, cekala jsem spis gelovou konzistenci, nicemu to nevadilo
Feel Eco hypoalergenní gel ma jemnou vůní, dobre se dávkuje. Nez jsem si zvykla prekvapila mne tekutější konzistence, ocekavala jsem vice gelovou konzistenci. Vytvari jemnou bohatou pěnu, staci male množství. Pokozku ani vlasky nevysusi jako komerční mydla.
Velmi ocenuji super slozeni , šetrné nejem k pokozce deti ale i k přírodě.
- neparfemovaný
- netestováno na zvířatech
- ocenila bych pumpičku
Vyzkoušeno a mohu vřele doporučit. Kvalitní ekologický výrobek, který šetří nejen přírodu, ale také pokožku mé dcery a i mou. Může také koupat moje mamka s citlivou pokožkou. Za mě méně pění, ale v tom ani nevidím nevýhodu. Ocenila bych na lahvičce pumpičku. Také dávám palec nahoru za design obalů značky Feel Eco.
- šetrný k pokožce
- mycí účinky
- vhodný pro ekzematiky
- bez konzervantů
- krásný desing obalu
- test bezpečnosti HRIPT
- šetrný k přírodě
- vhodný do dětské ruky
- příjemná svěží nevtíravá vůně
- příjemná konzistence
- O
Feel Eco Hypoalergenní sprchový gel Baby se velmi osvědčil na citlivou, ale i ekzematickou pokožku. Příjemná konzistence, bez parfémů, dokonalý desing obalu. Hypoalergenní – test bezpečnosti HRIPT a šetrnost k přírodě je také samozřejmostí, takže s naprostou jistotou doporučuji.
- Vysoká pěnivost
- Jemná vůně
- Opravdu hypoalergenní
- Pěkný obal
- Nevysušuje pokožku dítěte
- Nemám co
Sprchový gel Feel Eco baby hypoalergenní je opravdu velmi dobrý.Nejenže nevysušuje dětskou pokožku,ale krásně pění stačí malá kapka, takže dlouho vydrží.Má jemnou vůní, což ocení ty maminky ,které nemají rády hodně parfémované sprchové gely.Za mně skvělý produkt.
- Jemný
- Jemně pění
- Nedráždí
- Lepší dávkování
Jemný k dětské pokožce, vhodný i na mytí vlásku, pro děti s exemem. Čirý s jemnou parfemací. Dobře pění na houbičce i na ruce.
Doporučuji pro řidiče s malými dětmi. Láhev by mohla mít lepší dávkování s pumpičkou. Hezký motiv na lahvi. Balení je menší.
- Stačí malé množství - napění
- Složení přípravku
- Jemná vůně
- Po použití jemná pokožka
Sprchový gel má skvělé složení. Oceňuji také jemnou vůni po kokosu či vanilce. Stačí velmi malé množství a krásné napění. Pokožka je po požití vláčná a hebká. Zkoušela jsme i na umytí citlivé pokožky na obličeji a také bez problému. Doporučila bych pro citlivou pleť i pro dospělé.
- přírodní složení
- výborně pění
- hypoalergenní
- není nic, co by se mi nelíbilo
Výborný sprchový gel, dcerka s atopickou pokožkou se po koupeli cítí dobře. gel příjemně voní po kokosu, ale vůně není silná, což velmi oceňuji pro děti. Gel je sametový, nedráždí a nepálí v očích. Jeho přírodní složení ani nezatěžuje přírodu, což je pro mě velké plus. Určitě doporučuji všem maminkám, my budeme používat i dále.
- hypoalergenní
- bez parfémů
- bez konzervantů
- netestováno na zvířatech
- šetrný
- nic, co by se mi nelíbilo
Na tomto sprchovém gelu pro děti do 3 let není nic, co bych mohla vytknout. Krásně myje, je šetrný, bez parfémů a příjemně voní. Je hypoalergenní, takže nijak nedráždí pokožku. Doma jsme všichni atopici a tento přípravek vyhovoval jak malému synovi, tak i mně (samozřejmě, že jsem ho vyzkoušela i na sobě :D). Všem moc doporučuji!
Zobrazuji 441 - 460 ze 500 recenzí « Předchozí 1...21 22 [ 23 ] 24 25 Další »