Nejnovější recenze ze sekce Dětské sprchové gely

Klorane Bébé jemný mycí gel s měsíčkem 500 ml

Klorane Bébé jemný mycí gel s měsíčkem 500 ml

Ověřený zákazník MujLekarnik.cz Markéta Veselá

Přidáno: 14. května 2021

Zakoupeno v MujLekarnik.cz

Doporučuje produkt

Zatím nevyzkoušeno, miminko je teprve na cestě. Balení je však velké a má pěkný obal.

Ověřený zákazník Testuj.to Michaela

Přidáno: 14. května 2021

• Hypoalergenne zloženie
  • Použitie na telo aj vlasky
  • Zloženie bez parfumov
  • Vhodne na citlivú pokožku
  • Dizajn obalu
  • Nenašla som nič

Skvelý sprchovy gél pre deti, ktoré majú citlivú a ekzematicku pokožku . Syn je ekzematik a preto sprchové gély vyberáme dôkladne . Oceňujem hypoalergenne zloženie z prírodných zložiek bez parfumov a taktiež použitie aj na vlasky . Pokožka po použití ostáva prijemne hydratovana bez vysušených miest . Tento produkt odporúčam .

Ověřený zákazník Testuj.to jani

Přidáno: 13. května 2021

• konzistence
  • vůně
  • nenašla jsem

Feel Eco Hypoalergenní sprchový gel Baby je příjemný, myje dobře a žároveň šetrně. syn je zrzavý s velmi světlou pokožkou, a i když ji má červenou od sluníčka, na nic si nestěžuje, nic nesvědí, nepálí.. pokožku ma po koupeli nevysušenou, bez pnutí, voňavou :-)

Ověřený zákazník Testuj.to Lucie

• Vůně
  • Velikost balení
  • Jemnost
  • Mycí schopnost
  • Vyšší cena

Ačkoliv má být bez parfemace, má jemnou kokosovou vůni, dobrou mycí schopnost, zároveň ale nevysušuje, balení je akorát do ruky, s veselým designem. Nevýhodou je vyšší cena a pro někoho možná i trochu menší pěnivost, ale my jsme si na to rychle zvykli.

Ověřený zákazník Testuj.to Mirka Salačová

• Jemná vůně
  • Příjemná konzistence
  • Pekny obal
  • Setrnost k pokožce
  • Nic

Produkt vřele doporučuji všem zejména lidem a detem se suchsi pokožkou. Dokonce velmi příjemný i pro lidi se sklonem k atopickemu ekzému. Pokožku nevysusuje,příjemně lehce voní,hodně pění,je šetrný a jemný. Víc bych ocenila u dětského produktů dávkování pumpičkou,ale jinak za nás top.

Nobilis Tilia sprchový gel Vendelín 200 ml

Nobilis Tilia sprchový gel Vendelín 200 ml

Ověřený zákazník Nobilis Tilia Jana Strnadová

Zakoupeno v Nobilis Tilia

Doporučuje produkt
  • Příjemná gelová emulze na mytí dětí, rádi se mydlí sami houbou.

Ověřený zákazník Testuj.to Kristýna

Přidáno: 9. května 2021

Nedoporučuje produkt
  • Design obalu
  • Šetrnost k přírodě
  • Hypoalergenní
  • Nepříjemná vůně
  • Žádný viditelný účinek na pokožku

Feel Eco Hypoalergenní sprchový gel Baby - z tohoto přípravku nejsem nadšená. Bohužel v lahvičce voní pěkně, nicméně po nanesení na tělo se line nepříjemný odér. Pění pouze při namydlení, pokud vlijete přípravek do vaničky, tak nepoznáte, že jste jej použili. Tento produkt mě zklamal a nesplnil má očekávání.

Ověřený zákazník Testuj.to Michaela

• Příjemná vůně
  • Pokožka není vysušená
  • Úžasná pěna
  • Vhodná pro citovou pokožku
  • Nádherný desing lahve
  • Je přírodní
  • Žádné nemám

Hypoalergenni sprchový gel moc doporučuji . Dcera i já máme problémy s pokožkou ,že nám jen tak něco nesedne. Za téhle sprchový gel jsem rada jelikož dokáže udělat úžasnou pěnu kterou dcera rak miluje ve vaně a hlavně neštípe v očích , vlasky se krásně umyjou a já mám konečně po koupání pokožku bez vyrážky . Moc děkuji

Ověřený zákazník Testuj.to Markéta

• hydratuje
  • nevysušuje
  • lehce se dávkuje
  • vhodný i pro citlivou pokožku
  • nic

Sprchový gel je jemný s příjemnou vůní, dobře hydratuje a nevysušuje pokožku, zároveň se i lehce dávkuje a skvěle pění. Vhodný i pro citlivou pokožku, skvěle se používá a kůži zanechává ve skvělé kondici. Na produktu oceňuji, že je eco, ale zároveň kvalitně zpracovaný a funkční. Balení je lehké do ruky.

Nedoporučuje produkt
  • Vršek nešel úplně zavřít, obsah teče mimo

Ověřený zákazník Testuj.to Martina

• Balení vzhled výrobku
  • Konzistence gelu
  • vše je v pořádku

I když je sprchový gel pro děti, tak jsem se rozhodla otestovat na sobě. Mám velmi suchou pokožku a po použití sprchového gelu je pokožka jemná, hladká a ještě příjemně voní. Gel je šetrný ke zdraví i k přírodě, protože je přírodní. Obal má pěkný design a dobře se používá. Gel doporučuji dětem ale i dospělým.

Gabriella Salvete Kids Pure Breeze 2in1 dětský sprchový gel 2v1 na tělo a vlasy 300 ml

Ověřený zákazník ELNINO.CZ Ověřený zákazník

Zakoupeno v ELNINO.CZ

Výhodná cena

Gabriella Salvete Kids Strawberry 2in1 dětský sprchový gel 2v1 na tělo a vlasy 300 ml

Ověřený zákazník ELNINO.CZ Ověřený zákazník

• hydratace
  • cena
  • účinnost
  • nic

Hypoalergenní sprchový gel Baby od Feel Eco je skvělým pomocníkem při potížích se suchou a ekzematickou pokožkou. Již při prvním použití bylo na pokožce dítěte patrné, že je hydratovanější a jemnější. Stačí opravdu malé množství které krásně napění, což ocení i děti. Hypoalegenní sprchový gel Baby má velice příjemnou kokosovou vůni a také je šetrný jak pokožce vašeho dítěte tak i k přírodě. Za mě a mé děti vřele doporučuji všem.

Ověřený zákazník Testuj.to JARMILA

Přidáno: 3. května 2021

• neparfemovaný
  • nedráždí pokožku
  • šetrný k přírodě
  • nic

Feel Eco Hypoalergenní a neparfemovaný sprchový gel Baby jsem ocenila zejména proto, že máme v rodině atopika i alergika. S gelem se dobře pracuje, k mytí je ho potřeba jen velmi malé množství, kůži nedráždí, což je super. Určitě koupíme znovu, je šetrný jak k pokožce, tak i k přírodě.

Baylis & Harding Sprchový Krém Jednorožec 500 ml

Baylis & Harding Sprchový Krém Jednorožec 500 ml

Ověřený zákazník Fragonito.cz Ověřený zákazník

Přidáno: 3. května 2021

Zakoupeno v Fragonito.cz

Doporučuje produkt

Voní sladce, mandlově. Velmi příjemná vůně.

Ověřený zákazník Testuj.to Martina

Přidáno: 2. května 2021

• Design obalu
  • Vůně

Díky tomu že produkt je hypoalergenní tak vyhovuje potřebám dítěte. Nedráždí pokožku je jemný. Velké plus je že nedráždí pokožku, nevysušuje, synovi vyhovuje. Je to produkt kde jsou použity přírodní suroviny. Stačí opravdu malé dávkování vydrží tak déle a tím šetříme přírodu.

Ověřený zákazník Testuj.to Kamila

Přidáno: 30. dubna 2021

• složení
  • nevím

Skvělý gel, jemná vůně, krásné složení, hypoalergenní, nejraději bych to používala sama na sobě ale nechám to samozřejmě pro svého malého synka, kerému je šest měsíců a který ten gel krásně snese, nic mu na něm nevadí, ani očička ho nepálí. a krásný obal.

Bübchen heřmánkový mycí gel 400 ml

• vůně
  • hydratace
  • balení s pumpičkou
  • skleněná lahvička

Nevysušuje pokožku. Nejsem fanoušek balení s pumpičkou, ale to rozhodně neovlivňuje kvalitu výrobku.
Balení je celkem těžké, jelikož je ze skla a pořád se bojím že mi spadne a rozbije se. Jsem celkem nešika.

Zobrazuji 461 - 480 ze 500 recenzí 1...21 22 23 [ 24 ] 25