Nejnovější recenze ze sekce Dětské sprchové gely
- jemné složení
- nevím
Jemný krásný romantický gel s jemnou vůní, příjemný na dotek. Moje dcerka ho miluje, a mám ho ráda i já, když ho nanáším, na svých rukou. Líbí se mi také obal, který je originální, běloučký, a docela i velký. Určitě jsme spokojeni a budeme kupovat pro mimi.
- Hydratace
- Jemná textura gelu
- Bez barviv
- Bez parfemace
- Množství
- Lze použít na celou pokožku a vlásky
- Nemám co vytknout
Další skvělá věc od této značky ocení každá maminka a to hlavně ta která má miminko s citlivou pokožkou gel krásně hydratuje a vyživuje pokožku dítěte a uklidňuje opruzeniny takže v těchto letních dnech must have produkt za mě top a super je že stačí malé množství takže vydrží déle a lze využít i na vlásky miminka
Výhodný dáreček
- příjemný,poutavý pro děti
naprosto vyhovující pro děti
Super pěna pro milovníky tlapek!
- zatím nepoužito, tuto kosmetickou řadu ale používám a jsem spokojená
- praktické balení
- šetrnost k pokožce
- jemná konzistence
- příjemná jemná vuně
- nic jsem nenašla
Naprosto perfektní přípravek k jemné a citlivé pokožce. Díky jemnému složení a jemné vůni vyhovoval pokožce alergika - po týdenním používání se pokožka hodně zlepšila. K výrobku se ráda vrátím vyhovuje mi i velikost a praktičnost balení. Stačí pár kapek a udělá jemnou pěnu ve vaně. Nedráždí oči, takže koupel je super. Ráda doporučím všem dalším zájemcům.
- nepálí v očích
- nemám co vytknout
Vůně sprchového gelu je velice jemná, příjemná. Pění, což u ekologických produktů někdy chybí. Nejsem zastáncem pěny, ale děti to mají rády. Velkou předností je, že opravdu vůbec nepálí v očích. Vyzkoušela jsem to na sobě, když jsem si s ním umyla obličej.
- pena
- šetrnosť k prírode
- recyklovateľný obal
- produkt netestovaný na zvieratách
- všetko sa mi páčilo
Tento sprchový gél počas používania tvorí príjemnú penu a má vôňu, ktorá nie je ani dráždivá ani nevýrazná. Obal je určite vhodný aj na cestovanie (200ml) a je recyklovateľný. Pokožka po užívaní je upokojená. Páči sa mi na tomto produkte, že je ľahko biologicky rozložiteľný a spoločne s obalom prináša do života ekológiu spoločne s príjemným pocitom.
- dobrá snášenlivost a alergickou pokožkou
- hebká pokožka popoužití
Tento sprchový gel je určen pro děti. Vyzkoušela jsem ho já jako alergik a určitě pořídím další. Moje pokožka ho snesla naprosto super. Kráně pění a pokožka o něm zůstává nádherně hebká. Je bez parfemace což mi přišlo trochu zvláštní ale po pár použitích jsem si zvykla
- vhodné na citlivou pokožku, nevysušuje
- krásná pěnivost
- příjemná vůně
- není uvedeno, že se jedná o kokosové aroma, mohlo by to někoho zaskočit
Feel Eco sprchový gel splnil naše a hlavně dětská očekávání. Je velmi jemný, nevysušuje, krásně pěnivý. Voní po kokosu. Děti si jej velmi oblíbili na první vyzkoušení. Nejdřív je upoutal obal a po použití už nechtěly jiný. I návštěva u nás natajno vyzkoušela, i když byl k dispozici jiný gel na mytí a sdíleli s námi stejné pocity. V podstatě jsme nenašli negativa. Možná jen to, že má kokosovou vůni, která není uvedená na obalu. Komu kokos nevoní by mohl být zaskočen. Jinak za nás bezva, budeme kupovat nadále.
- Krasne voni a je příjemný na pokožce
- funkčnost
- hustota
- bez zbytečné parfemace
- nevysouší citlivou pokožku
- šetrný k životnímu prostředí
- recyklovatelný obal
- jediné co se mi moc nelíbilo je design obalu
Sprchový gel Baby od Feel Eco na nás udělal skvělý dojem, nevysušuje citlivou dětskou pokožku, je hustý, takže se dobře dávkuje malé množství, pár kapek je skutečně dostačující na umytí celého těla, není zbytečně parfemovaný, je šetrný k přírodě a má recyklovatelný obal.
- balení a design obalu
- složení
- přírodní vůně
Celkově hodnotím složení sprchového gelu velmi pozitivně, protože neobsahuje zbytečnou parfemaci a ani konzervanty a alergeny - takže zbytečně nedráždí. Zároveň je i myšleno na to, aby malé děti bavil, a tak i pění. :) Obal je plně recyklovatelný a lze ho používat opakovaně, a to je určitě fajn.
- Hypoalergenní
- Příjemná vůně
- Nevysušuje pokožku
- Velmi příjemný
- Přijatelná cena
Učinný, šetrný k pokožce i k přírodě. Tolik nepění, ale je jemný a svůj účel splní na 1000%. Pokožka je jemná, čistá, příjemná na omak. Sprchový gel neštípě do očí a cena je přijatelná. Velké plus je ekologické recyklovatelné balení. Balení sprchového gelu má skvělou marketingovou komunikaci a hezké obrázky.
- hezky voní po kokosu
- přijatelná cena
- přírodní složení
- ocenila bych pumpičku pro snadnější dávkování
Velmi hezky a jemně voní. Vůně mi připomínala kokos. Přírodní složení, šetrné k životnímu prostředí. Hezký obal, který se líbil i dítěti (během koupele si s lahví hrál). Vhodná i pro ekzematickou pokožku. Často máme problémy s novou kosmetikou, na tuhle ale neměl malý žádnou reakci. Pokožka je po koupeli jemná, není vysušená.
Ocenila bych pumpičku pro snadnější dávkování.
- Vůně
- Pěnivost
- Balení (velikost, design)
Feel eco hypoalergenní sprchový gel Baby doporučuji. Přípravek má příjemnou vůni, dostatečně pění, na koupel ho stačí velmi malé množství, které nechává pokožku příjemně hebkou. U syna jsme řešili suchou pokožku s exematickymi fleky pod koleny, po tento přípravek neměla pokožka reakci.
- Vune
- Nedrazdi pokozku
- Mohlo být větší balení
Se sprchovým gelem jsem byla spokojená, synovi nedrazdil pokožku jelikož trpí na atopický ekzém a má pokožku velmi citlivou. Má jemnou vůni a příjemnou konzistenci, krásné pení za na určité doporučuji a budeme kupovat i nadale. Jediné co bych vytkla je ze by mohlo být větší balení
- Šetrný k pokožce i k přírodě
- Pokožka není suchá po umytí
Feel Eco Hypoalergenní sprchový gel Baby bych určitě doporučila. Gel je bez parfemace a má příjemně jemnou konzistenci. Jen málo pění a pokožka dítěte není vysušená. Na obalu je hned videt, že je ekologický, což je pro mě důležité. Mám ráda produkty, které jsou šetrné k přírodě a já vím, že do vody nevypouštím další chemikálie.